Friptura de pui cu unt aromat si salata de rosii

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura de pui cu: carne de pui, ulei de masline, unt, usturoi, ceapa verde, frunze de salvie, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_pui_cu_unt_aromat

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri cu ulei de măsline

Ingrediente untul aromat:

  • 100 g unt
  • 4 căţei mari de usturoi
  • 2-3 fire de ceapă verde (numai partea verde)
  • frunză de salvie
  • zeama şi coaja rasă de la o lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Zdrobeşte usturoiul şi amestecă-l cu untul frecat spumă. Adaugă ceapa verde tocată foarte fin, frunzele de salvie, de asemenea tocate fin, zeama şi  coaja de lămâie, sare şi piper după gust.

Condimentează bucăţile de pui cu sare şi piper şi unge-le cu puţin ulei de măsline.

Ridică cu grijă pielea de pe pulpe şi umple uşor cu pasta de unt.

Aşază pulpele într-o tavă unsă cu ulei şi lasă la cuptor până se rumeneşte frumos.

Serveşte-le cu salată de roşii şi ardei.

Friptura de pui cu unt aromat

Friptura_de_pui_cu_unt_aromat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.