Friptura de porc in sos alb

Printeaza

Friptura de porc in sos alb din: friptura de porc, spanac, oua, smantana, mozzarella, branza de capra, unt, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_porc_in_sos_alb

  • 400 g friptura de porc
  • 150 g spanac
  • 2 oua
  • 300 g smantana
  • 100 g mozzarella
  • 150 g branza de capra
  • 1 lingurita cu unt
  • nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opareste frunzele de spanac in apa cu sare, dar nu mai mult de 2-3 minute, ca să nu se înmoaie prea tare. Lasă frunzele să se scurgă. Separat, bate într-un castron ouăle cu smântână şi un praf de sare, piper şi nucşoară.

Unge o formă termorezistentă cu unt şi aşază alternativ felii de frip­tură de porc, bastonaşe de brânză şi frunze de spanac. Toarnă amestecul de smântână şi presară cubuleţe de mozzarella. Lasă la cuptor, la foc moderat, 20-25 de minute.

Friptura de porc in sos alb

Friptura_de_porc_in_sos_alb

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cea mai buna leguma e carea de porc, fireste!
    faina reteta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.