Friptura de porc cu cascaval

Printeaza

Friptura de porc cu cascaval din: pulpa de porc, slanina, cascaval, usturoi, sare, boia, piper.

Ingrediente:Friptura de porc cu cascaval

  • 1 pulpă
  • 200 g slănină afumată
  • 200 g caşcaval ras
  • usturoi
  • sare
  • boia dulce de ardei
  • piper
  • 1 cană cu smântână

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe, desfaceţi-o de pe os, bateţi-o puţin cu lama cuţitu­lui, apoi puneţi carnea în tava de friptură cu 1 ceaşcă de apă caldă.

Cât este pe masa, tăiaţi carnea din loc în loc şi împănaţi-o cu usturoi şi slănină. Lăsaţi friptura să se facă la foc 60 minute, apoi întoarceţi-o.

Dupa o alta ora – timp în care stropiţi carnea cu sosul în care se frige, acoperiţi friptura cu boia de ardei si smântână.

Stingeţi focul când furculiţa pătrunde uşor în carne, radeţi deasu­pra caşcaval şi scoateţi-o după 10 minute pe un platou mare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.