Friptura la tava

Printeaza

 Friptura la tava

Ingrediente:Friptura la tava

  • 1/2 kg pulpă de porc sau vrăbioare de vită
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb
  • 2-3 roşii (din conservă)
  • sare
  • mărar
  • ulei
  • condiment

 

Mod de preparare:

Tai muşchiul în felii potrivte şi le aşezi în tavă. Peste feliile de muşchi torni un sos format din ulei, vin, roşii tăiate mărunt, usturoi tăiat feliuţe, mărar tocat fin, sare şi condimente jupă gust, amestecate în prealabil.

Dai la cuptor, la foc mic şi din când în când mai iei cu lingura zeamă din tavă şi torni peste carne ca să fii sigură că este în întregime acoperită cu sos. Ţii tava în cuptor oână ce carnea se frăgezeşte bine.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. As face o friptura de vrabioara de vita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.