Friptură inăbuşită de viţel cu sos de ciuperci

Printeaza

Friptură inăbuşită de viţel cu sos de ciuperci din: carne de vitel, ceapa, ciuperci, rosii, sare, patrunjel.

Ingrediente:Friptură inăbuşită de viţel cu sos de ciuperci

  • 1/2 kg carne de viţel
  • 2 cepe
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 6 roşii
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai bucăţi şi o fierbi înăbuşit. In timp ce fierbe, cureţi ceapa, ciupercile şi roşiile, tai ceapa mărunt, ciupercile felii şi roşiile bucăţele.

După ce s-a pătruns bine carnea şi a scăzut zeama, adaugi ceapa, ciupercile şi un pahar cu apă. La 10 minute pui şi roşiile, potriveşti gustul de sare şi mai laşi totul pe foc încă 15 minute.

Când friptura şi sosul sunt gata, presari pătrun­jelul şi o aduci la masă.

Friptură înăbuşită de viţel cu sos de ciuperci

Friptură inăbuşită de viţel cu sos de ciuperci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.