Friptură in formă de spic

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura de porc cu:piper, slanina, usturoi, ulei.

Ingrediente:Friptura2

  • 4 bucăţi de muşchi de porc
  • piper
  • slăninuţă
  • sare
  • 4-5 căţei de usturoi
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o aranjezi ast­fel: Fiiecare bucată o tai în 3, pe lung, dar nu până la capăt, unde va rămâne ca un fel de cotor împleteşti apoi carnea în formă de spic, iar la capăt prinzi împletitura cu o scobitoare, între împletitură împănezi carnea cu felii de slăninuţă şi usturoi, apoi presari piper.

Pui carnea în tavă, la cuptor, cu ulei şi cu un pahar cu vin sau apă. Poţi adăuga pe lângă spicele formate în împletitură şi cartofi tăiaţi în sferturi, presarati condimente. Mai stropesti din cand in cand friptura cu sosul din tava.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.