Friptura impanata

Printeaza

Friptura impanata din: muschi de porc, sorici, ceapa piper, cimbru, miere, ulei, sare.

Ingrediente:Friptura impanata

  • o bucată muşchi file
  • o bucată şorici cu un pic de slănină
  • 4-5 cepe
  • o lingură boabe de piper
  • o lingură cimbru
  • o lingură miere
  • 4-5 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie mare, se amestecă cu ulei si se pune într-o tavă. Carnea se presară cu sare şi cimbru, i se aşază şoriciul deasupra şi se leagă.

Se unge cu miere şoriciul, se pune piperul uşor zdrobit şi se aşază pe patul de ceapă. Se lasă la cuptor câte o oră pentru fiecare kilogram.

Se verifică cu o scobitoare dacă este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.