Friptură din muşchi de vită cu verdeţuri si nuci

Printeaza

Friptură din muşchi de vită cu verdeţuri si nuci: broccoli, sare, patrunjel, cimbru, nuci, smantana, piper, muschi de vita, costita, ulei, supa, lapte, fulgi de cartofi, nucsoara.

Ingrediente:Retete_RestauranteDeLux.ro_2

  • 200 g broccoli
  • sare
  • 3 tulpini de pătrunjel
  • 3 tulpini de cimbru proaspăt
  • 25 g nuci
  • 20 g smântână
  • piper
  • 1 muşchi de vită de 250 g
  • 2 felii costiţă
  • 1 linguriţă ulei
  • 75 ml supă instant
  • 60 ml lapte
  • 30 g fulgi de cartofi pentru piure
  • nucşoară rasă

 

Mod de preparare:

Speli broccoli şi îl tai bucăţele. Il laşi circa 10 minute în apă cu sare. Speli pătrunjelul  şi cimbrul şi păstrezi cim­brul pentru ornat.

Verdeţurile şi nucile le tai mărunt, le pui într-un castron şi le amesteci cu smântână, apoi condimentezi cu sare şi piper.

Speli carnea şi o înfăşori în costiţă. Legi cu aţă de bu­cătărie, condimentezi cu sare şi piper.

Incingi uleiul într-o tigaie şi prăjeşti friptura 3-4 minute pe fiecare parte.

Intorci rulada şi presari deasupra amestecul de verdeţuri şi nuci.

Laşi pentru încă 3-4 minute la prăjit, stingi cu supă, laşi să dea un clocot.

Condi­mentezi cu sare şi piper. Fierbi 100 ml de apă, apoi adaugi laptele şi fulgii de cartofi.

Pui sare şi piper, după gust. Scurgi buchetele de bro­ccoli şi condimentezi cu nucşoară. Garniseşti friptura cu cimbru.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de vita cu sos de hrean

Friptura de vita cu sos de mustar si hrean

Friptura de vita cu sos de mustar si hrean din: carne de vita, usturoi, rozmarin, cimbru, patrunjel, condimente, sare de mare, piper, ulei de masline, hrean, smantana si mustar dijon. Ingrediente: 7-8 bucati carne de vita 4 catei de usturoi 2 linguri de frunze proaspete de rozmarin, tocat fin 2 linguri de frunze proaspete de […]

 

Friptura de vita la gratar in sos de unt

Friptura de vita la gratar in sos de unt

Friptura de vita la gratar in sos de unt din: vita, ulei, sare, piper, otet, piper, dafin, ceapa, tarhon, ou, unt, piper alb. Ingrediente:  4 fripturi de vita de cate 225g 1 lingura ulei sare și piper negru măcinat Ingrediente pentru sos: 6 linguri otet 12 boabe de piper negru 2 frunze de dafin 2 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.