Friptura de vitel in crusta cu salata verde

Printeaza

Friptura de vitel in crusta cu salata verde din: fileuri de vita, cartofi, faina, ou, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de vitel in crusta cu salata verde

  • 4 fileuri de vita
  • 300 g cartofi
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii şi se rad, apoi se storc. Se amestecă bine cu făina, oul, sarea şi piperul. Se spală carnea, se şterge, se sărează şi se piperează pe ambe­le feţe.

Fiecare fileu se îmbracă într-o compoziţie de cartofi şi se presează uşor cu podul palmei.

Uleiul se încinge într-o tigaie mare, se prăjesc fripturile în ulei, la foc mediu câte 5 minu-te pe fiecare parte, până se rumenesc.

Se servesc cu salată verde.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.