Friptura de vita marinata la gratar

Printeaza

Friptura de vita marinata la gratar din: friptura de vita, sprite, ulei de canola, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de vita marinata la gratar

  • 1 bucata friptura de vita
  • 355 ml sprite
  • 1/4 ceasca ulei de canola
  • 2 catei de usturoi, ras
  • sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Puneti friptura intr-o punga mare de plastic, cu toate ingredientele pentru marinata. Inchideti punga, dati la rece pentru cel putin 4 ore. Cu 30 de minute inainte de a pune pe gratar scoateti din frigider pentru a se obisnui cu temperature camerei.

Incalziti gratarul foarte bine, puneti friptura pe gratar, gatiti cate 4 minute pe fiecare parte. Transferati pe un platou si acoperiti cu folie timp de 10 minute sa se odihneasca.

Se taie felii subtiri si se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.