Friptura de vita la gratar
PrinteazaFriptura de vita la gratar din: antricot de vita, ceapa, patrunjel, masline, usturoi, sos de soia, piper, sare, coriandru, rozmarin.
- 1 kg antricot de vita
- 1/2 ceapa tocata
- 2 linguri patrunjel tocat
- 1/2 cana masline feliate
- 3 catei usturoi pisati
- 4 linguri sos de soia
- piper
- sare
- coriandru
- rozmarin proaspat
Mod de preparare:
Speli carnea şi o porţionezi. Amesteci într-un vas mare toa-te ingredientele împreună cu carnea. Ai grijă să acoperi bine fripturile. Laşi deoparte o jumătate de oră, într-un vas acoperit sau într-o pungă sigilată, la frigider.
Pregăteşti grătarul. Când acesta s-a încins, pui fripturile la făcut având grijă să nu se ardă. Le frigi pe fiecare parte atât de mult cât este pe gustul tău.
Serveşti ca atare, cu garni-tură sau cu o salată.
Friptura de vita la gratar
Pofta buna!