Friptura de vita la gratar

Printeaza

Friptura de vita la gratar din: antricot de vita, ceapa, patrunjel, masline, usturoi, sos de soia, piper, sare, coriandru, rozmarin.

Ingrediente:Friptura_de_vita_la_gratar

  • 1 kg antricot de vita
  • 1/2 ceapa tocata
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1/2 cana masline feliate
  • 3 catei usturoi pisati
  • 4 linguri sos de soia
  • piper
  • sare
  • coriandru
  • rozmarin proaspat

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o porţionezi. Amesteci într-un vas mare toa-te ingredientele împreună cu carnea. Ai grijă să acoperi bine fripturile. Laşi deoparte o jumătate de oră, într-un vas acoperit sau într-o pungă sigilată, la frigider.

Pregăteşti grătarul. Când acesta s-a încins, pui fripturile la făcut având grijă să nu se ardă. Le frigi pe fiecare parte atât de mult cât este pe gustul tău.

Serveşti ca atare, cu garni-tură sau cu o salată.

Friptura de vita la gratar

Friptura_de_vita_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.