Friptura de vita la gratar cu sos

Printeaza

Friptura de vita la gratar cu sos din: friptura de vita, tequila, limeta, portocala, ceapa rosie, ardei iute, sare, piper, ulei de masline, usturoi, patrunjel, coaja de portocala, fulgi de ardei rosu, otet de vin alb.

Ingrediente:Friptura de vita la gratar cu sos

  • 1 buc friptura de vita
  • 60 ml tequila
  • 2 limete
  • 1 portocala
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 ardei iute
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi

Ingrediente sos:

  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura coaja de portocala
  • 1/2 ardei iute
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • ulei de masline
  • fulgi ardei rosu
  • otet de vin alb

 

Mod de preparare:

Puneti carnea intr-o punga de plastic in care adaugati 1/2 ceapa rosie felii, 2 catei de usturoi tocat , 1/2 ardei iute, sucul de limete si portocala, tequila, sare si piper. Lasati la marinat 1-2 ore.

Intre timp, preparati sosul. Puneti in blender toate ingredientele si procesati pana la omogenizare. Transferati intr-un bol.

Incalziti gratarul, adaugati carnea si un geti cu sosul din punga. Gatiti pe fiecare parte cateva minute pana se rumeneste si se patrunde bine.

Serviti cu sos.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Friptura de vita la gratar cu sos
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.