Friptura de vita cu legume la tigaie

Printeaza

O reteta de friptura de vita, morcovi, ardei gras, ceapa, usturoi, piper, ulei de masline, sare si zahar pudra

Ingrediente:Friptura de vita cu legume la tigaie

  • 400 g morcovi
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 4 buc. carne de vită pentru friptură (a 150 g)
  • piper
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • 2 linguri zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Tăiaţi legumele fâşii, iar ceapa julien. Curăţaţi usturoiul. Spălaţi carnea, condimentaţi-o cu piper şi prăjiţi-o pe ambele părţi într-o lingură de ulei.

Reduceţi flacăra şi prăjiţi carnea în continuare, alte 2-3 minute. După aceea, scoateţi-o pe un platou, săraţi-o şi păstraţi-o caldă la cuptor. Căliţi le­gumele în uleiul rămas în tigaie.

Presăraţi-le cu zahăr pudră, condimentaţi-le şi serviţi-le alături de carnea pregătită. Ornaţi-o după cum doriţi.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • carne de vita la tigaie
  • vita la tigaie cu legume
  • carne de vita cu legume la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.