Friptura de vita cu ceapa

Printeaza

Friptura de vita cu ceapa din: pulpă de vită, ceapa, ciuperci, capere, boia, pasta de tomate, sare, piper, vin, ulei.

Ingrediente:Friptura de vita cu ceapa

  • 1 kg pulpă de vită
  • 6 cepe
  • 200 g ciuperci
  • 1 lingură capere, opţional
  • 1 linguriţă boia
  • sare
  • piper
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 500 ml vin roşu
  • 50 ml ulei
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti carnea tăiată cubuleţe. 0 laşi câteva minute să se rumenească, apoi adaugi ceapa tăiată fideluţă. Acoperi şi mai laşi să fiarbă 5-10 minute.

Torni vinul şi ţii să fiarbă până se pătrunde carnea.

Adaugi ciupercile, condimentezi cu sare, piper, boia, adaugi ca-perele, pasta de tomate şi mai ţii să fiarbă 15 minute. Serveşti friptura presărată cu cimbru proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.