Friptura de strut cu rozmarin

Printeaza

Friptura de strut cu rozmarin din: carne de strut, sos de soia, sherry, usturoi, ghimbir, faina, ulei, ceapa.

Inrgediente:Friptura de strut cu rozmarin

  • 500 g carne de strut
  • 25 ml sos de soia
  • 25 ml sherry
  • 4 capatani de usturoi pisate
  • 10 g ghimbir ras
  • 10 g faina
  • 20 g ulei
  • 2 cepe rosii feliate

Mod de preparare:

Puneti carnea intr-un bol si adaugati sosul de soia, sherry-ul, usturoiul, ghimbirul si faina de grau. Amestecati bine si lasati compozitia sa marineze timp de 15 minute.

Incalziti o tigaie la temperatura ridicata. Adaugati uleiul, apoi ceapa si prajiti pana ce aceasta se inmoaie. Adaugati carnea si prajiti timp de 5 minute.

Garnisiti cu rozmarin tocat proaspat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.