Friptura de strut cu ceapa rosie

Printeaza

O reteta de friptura de strut cu ceapa rosie din: carne de strut, sos de soia, sherry, usturoi, ghimbir, faina de grau, ulei de floarea soarelui si ceapa rosie.

Inrgediente:Friptura de strut cu ceapa rosie

  • 500 g carne de strut feliata subtire
  • 25 ml sos de soia
  • 25 ml sherry
  • 4 capatani de usturoi pisate
  • 10 g ghimbir ras
  • 10 g faina de grau
  • 20 g ulei floarea-soarelui
  • 2 cepe rosii feliate

Mod de preparare:

Puneti carnea intr-un bol si adaugati sosul de soia, sherry-ul, usturoiul, ghimbirul si faina de grau. Amestecati bine si lasati compozitia sa marineze timp de 15 minute.

Incalziti o tigaie la temperatura ridicata. Adaugati uleiul. Adaugati apoi ceapa si prajiti pana ce aceasta se inmoaie.

Adaugati carnea si prajiti prin agitare timp de 2-3 minute. Garnisiti cu rozmarin tocat proaspat si asezonati dupa gust. Serviti cu paste sau piure si legume.

Friptura de strut cu ceapa rosie

Friptura de strut cu ceapa rosie

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.