Friptură de pui cu smantană şi ceapă

Printeaza

Friptură de pui cu smantană şi ceapăFriptura de pui cu smântâna si ceapa

Ingrediente: 

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 legături de ceapă verde
  • 100 g caşcaval
  • 120 g smân­tână
  • 2 ouă
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai ceapa bucăţi de 1-2 cm. într-o tavă pui uleiul şi un strat mai gros de ceapă din jumătate de cantitatea de ceapă. Deasupra cepei aşezi fiecare bucată de carne întinsă puţin cu cio­canul de şniţele.

Friptura de pui cu smântâna si ceapa

Le acoperi cu restul de ceapă şi le dai la cuptor până ce carnea este aproape gata. Scoţi tava şi peste carne şi ceapă razi un strat de 1 cm de caş­caval. Scoţi din nou tava şi torni smântână amestecată cu ouăle. Dai la cuptor până se rumeneşte.

Friptură de pui cu smântână şi ceapă

Friptura de pui cu smântâna si ceapa1

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.