Friptura de porc rece

Printeaza

Friptura de porc rece

Friptura de porc rece

Ingrediente:

  • 800 g file de porc
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 75 g spanac
  • 100 ml vin alb
  • 150 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 linguri smantana dulce
  • nucsoara rasa

Mod de preparare:

Sarati carnea, piperati-o si prajiti-o in 2 linguri de ulei 18 minute.  Tocati ceapa si usturoiul si caliti-le.

Adaugati spanacul, vinul, smantana si lasati sa fiarba. Adaugati patrunjelul si pasati. Incorporati smantana dulce.

Condimentati cu sare, piper, nucsoara. Serviti friptura cu sos.

Friptura de porc rece

Friptura de porc rece

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata friptura asta de porc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.