Friptura de porc marinata la gratar

Printeaza

Friptura de porc marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru.

Ingrediente:Friptura de porc marinata la gratar

  • 4 cotlete de porc
  • 1 pahar vin rosu
  • sare
  • piper boabe
  • rozmarin
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Prepari marinada din vinul rosu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul si rozmarinui taiate si asezi cotletete. Lasi carnea ojumatate de ora la frigider.

Incingi gratarul si pui carnea la facut, la foc nu prea mare. Lasi sa se rumeneasca pe fiecare parte, apoi le dai la cuptorul incins cel putin 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.