Friptura de porc marinata in sos de zmeura

Printeaza

Friptura de porc marinata in sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de porc marinata in sos de zmeura

  • 2 fileuri de porc
  • 200 g zmeură
  • 1 limetă
  • 1 lingură muştar
  • 2 fire de cimbru
  • 100 ml ulei de măsline
  • 1 linguriţă de zahăr
  • sare şi piper negru după gust

 

Mod de preparare:

Pasaţi zmeura în blender, împreună cu coaja rasă şi sucul de limetă, muştarul, cimbrul şi zahărul. Turnaţi uleiul de măsline uşor, fără să vă opriţi din pasat, apoi asezonaţi cu sare şi piper.

Indepărtaţi pieliţele fileurilor de carne, turnaţi sosul de zmeură şi lăsaţi la marinat vreme de şase ore.

După ce scoateţi carnea din marinadă, puneţi-o la prăjit până ce e pătrunsă complet – aproximativ 15 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.