Friptura de porc la tava cu broccoli

Printeaza

Friptura de porc la tava cu broccoli din: ceafa de porc, ulei, sare, piper, condimente, morcovi, dovlecei, cartofi, broccoli.

Ingrediente:Friptura de porc la tava cu broccoli

  • 800 g ceafă sau cotlet de porc
  • ulei
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 pahar vin alb
  • condimente pentru carne de porc
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei tineri
  • 3 cartofi
  • 300 g bucheţele de broccoli

 

Mod de preparare:

Tai carnea în felii groase de 2 cm, o presari cu sare şi piper şi o aşezi în tavă. O ungi cu ulei şi o stropeşti cu vin, apoi introduci tava în cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 50 de minute.

In acest timp, ai grijă să o întorci din când în când şi să o stropeşti cu sosul din tavă, iar dacă e nevoie, să mai adaugi apă în tavă.

Când carnea e aproape gata, cureţi legumele şi le tai după preferinţă. Le înăbuşi într-o cratiţă cu puţin ulei şi apă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.