Friptura de porc cu spanac

Printeaza

Friptura de porc cu spanac din: muschiulet de porc, spanac, rozmarin, fenicul, ulei.

Ingrediente:Friptura de porc cu spanac

  • 4 fire de rozmarin, tocat
  • 500 g muşchiuleţ de porc
  • 200 g broccoli
  • 200 g spanac fraged, spălat
  • 1 lingură seminţe de fenicul
  • 2 linguri ulei de măsline
  • coaja răzuită de la 1 portocală

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.

Incinge un vas neaderent pe foc şi prăjeşte 2 minute seminţele de fenicul, până când se rumensc. Zdrobeşte-le şi combină-le cu 1 lingură ulei de măsline, rozmarin, coaja de portocală şi piper negru proaspăt măcinat.

Intr-un alt vas pe foc încinge uleiul rămas şi prăjeşte muşchiuleţul uniform, întorcând frecvent; aşază-l în tava de copt. Toarnă deasupra marinata şi unge uniform. Dă la cuptor 20-25 minute.

Fierbe broccoli în apă clocotită cu sare, până când se pătrunde. Combină cu spanacul. Lasă friptura să stea 5 minute înainte de a tăia felii. Serveşte cu cartofi ţărăneşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.