Friptura de porc cu sos de rosii picant

Printeaza

Friptura de porc cu sos de rosii picant din: pulpă de porc, usturoi, suc de rosii, ulei, piper, boia iute, boia dulce, apa, sare, ardei iuti, pătrunjel.

Friptura_de_porc_cu_sos_de_rosii_picant

Ingrediente:

  •  250 g pulpă de porc
  • 4 căţei de usturoi
  • 50 ml suc de roşii
  • 10 ml ulei
  • piper
  • 1 praf boia iute
  • 1 praf boia dulce
  • 100 ml apă
  • 1 praf de sare
  • 2 ardei iuţi
  • câteva fire pătrunjel

Mod de preparare:

Tai pulpa de porc felii nu foarte subţiri. Zdrobeşti usturoiul şi-l amesteci cu sucul de roşii, uleiul, piperul, boiaua, apa, sarea, după gust, şi ardeii întregi.

Pui totul într-o tavă şi dai la cuptor până intră cu uşurinţă furculiţa în carne. înainte să serveşti, pre­sari pătrunjel tocat.

Friptura de porc cu sos de rosii picant

Friptura_de_porc_cu_sos_de_rosii_picant

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.