Friptura de porc cu sos de castraveti murati

Printeaza

 Friptura de porc cu sos de castraveti murati

Ingrediente:Friptura de porc cu sos de castraveti murati

  • 1 kg carne de porc
  • 2 cepe
  • 3 castraveciori muraţi
  • 250 ml vin
  • 1 pahar suc de roşii
  • 100 g smântână
  • unt cât o nucă
  • sare
  • piper
  • 1 lingură muştar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii mai gioase şi o rumeneşti în unt. Separat, căleşti şi ceapa tăiată mărunt, apoi o pui peste carne împreună cu castraveciorii tăiaţi fideluţă, muştarul, sucul de roşii şi vinul şi dai totul la cuptor să farbă înăbuşit.

Când a fiert carnea, adaugi smântână şi potriveşti de sare şi piper. Mai laşi friptuia 10 minute la cuptor şi o aduci la masă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.