Friptura de porc cu cartof copt

Printeaza

Friptura de porc cu cartof copt din: muschiulet de porc, cartofi, fasole, branza, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Friptura de porc cu cartof copt

  • 4 felii de muşchiuleţ de porc
  • 4 cartofi mari
  • 600 g fasole verde fideluţă
  • 8 ciuperci champignon
  • 100 g brânză cheddar
  • 1 ceapă şi 1 ceapă verde
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 2 căţei de usturoi
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Impănează carnea cu felii înguste de usturoi date prin sare, presar-o cu cimbru şi piper şi las-o la rece.

Spală bine cartofii şi pune-i Ş la fiert în apă cu sare, întregi, fără să-i cureţi de coajă. Căleşte în puţin ulei ceapa tocată şi ciupercile tăiate felii.

Când s-au pătruns, potriveşte de sare şi piper şi umple cu acest amestec cartofii fierţi, pe care i-ai crestat cu grijă până la mijloc, doar cât să se desfacă puţin. Rade deasupra brânză cheddar şi decorează cu ceapă verde tocată.

Fierbe 10 minute fasolea în apă cu sare, strecoar-o şi stropeşte-o cu zeamă de lămâie. Frige feliile de carne pe grătar şi serveşte-le alături de cartof umplut şi fasole verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.