Friptura de pastarnac cu sos de rosii

Printeaza

 Friptura de pastarnac cu sos de rosii

Ingrediente:Friptura de pastarnac cu sos de rosii

  • 4 bucăţi mai mari de păstârnac
  • 1 cană suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • 4-6 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe sare
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Speli păstâmacii şi îi coci pe grătarul cup­torului, la foc mijlociu, până sunt bine pătrunşi. Intre timp, fierbi sucul de roşii cu usturoi, sare şi foaia de dafin timp de 4-5 minute.

După ce păstârnacul s-a copt, îl cureţi de coajă, îl tai în două pe lungime, apoi îl aşezi pe un platou şi torni sosul peste el.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. N-am mai auzit de friptura de pastarnac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.