Friptura de miel mocaneasca

Printeaza

Friptura de miel mocaneasca din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, unt, sare, piper, zeama de carne

Ingrediente:Friptura_de_miel_mocaneasca

  • 1 pulpa de miel (pulpa din spate de preferat)
  • usturoi
  • rozmarin
  • unt
  • sare
  • piper
  • zeama de carne

 

Mod de preparare:

Impanati pulpa cu usturoi si cu rozmarin, ungeti cu unt. Piperati, sarati si puneti intr-o tava la cuptor. Din cand in cand, stropiti cu zeama de carne. Tineti la cuptor aproximativ 2 ore, pana se patrunde.

Friptura de miel mocaneasca

Friptura_de_miel_mocaneasca

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Am notat reteta asta

  2. Arata bine friptura, dar nu ma omor dupa ea

  3. Buna friptura, o s-o incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.