Friptura de miel invelita

Printeaza

Friptura de miel invelita

Ingrediente:Friptura de miel invelita

  • 1 pulpă de miel (2 kg)
  • 200 g costiţă afumată
  • 1 pahar cu vin alb
  • usturoi
  • 3/2 lămâie
  • cimbru
  • maghiran
  • piper boabe
  • 1 ceaşcă ulei

 

Mod de preparare:

Desfaci carnea de pe os şi o aşezi într-o cratiţă sau într-un vas de jena. Freci bine carnea cu lămâie, apoi cu mujdei de usturoi, cimbru şi maghiran.

In vas pui 1 ceaşcă de ulei şi una de apă sau supă. Peste carnea astfel pregătită pui costiţa afumată, tăiată în fâşii subţiri. Dai cratiţa la cuptor, la foc iute. Deasupra adaugi boabe de piper, iar după o oră, vinul alb. Friptura este gata când s-a rumenit.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Vai de mine! Un deliciu. Doar ce am citit de pulpa de miel cu mujdei de usturoi si muream de pofta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.