Friptura de miel cu sos si paste

Printeaza

Friptura de miel cu sos si paste din: carne de miel, ceapa, oua, lamaie, untura, piper, sare, faina, apa.

Ingrediente:Friptura de miel cu sos si paste

  • 1 kg carne de miel (pulpă sau piept)
  • 2 cepe
  • 3 ouă
  • 1 lămâie
  • 100 g untură
  • piper boabe
  • sare
  • 1 lingură făină
  • apa

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii, o pui într-o cratiţă cu untură, sare, ceapa tăiată, piperul boabe. Căleşti carnea, ceapa, torni apa şi laşi să fiarbă.

Când carnea este fiartă torni peste ea un amestec făcut din 3 gălbenuşuri frecate cu zeama de la o lămâie, făina şi 5 linguri de apă.

O mai fierbi 5 minute amestecând tot timpul. O serveşti cu paste făinoase fierte şi trecute prin unt topit şi frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. MIel si paste impreuna. Doua preparate pe care le ador

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.