Friptura de miel cu rozmarin si usturoi

Printeaza

Friptura de miel cu rozmarin si usturoi din: rozmarin, sare, ulei de floarea soarelui, cimbru, apa, vin, usturoi, pulpa de miel, piper.

Ingrediente:Miel_1

  • 5 buc. rozmarin
  • 1 varf sare
  • 10 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 varf cimbru
  • 100 ml apa
  • 200 ml vin alb
  • 1 buc. capatana usturoi
  • 1 buc. pulpa miel
  • 1 varf piper macinat

 

Mod de preparare:

Pulpa de miel spalata si sarata se pune intr-o tava unde punem rozmarin, cimbru, piper macinat, sare. Pe ea o impanam cu usturoi si cimbru verde, si o stropim cu putin ulei, vin si apa din tava.

Se lasa la cuptor o ora, se scoate, se intoarce, se stropeste iar cu vin si cu o lingura punem zeama din tava peste carnita, iar bagam la cuptor si mai scoatem din cand in cand sa umezim carnea cu putin sos din tava. Se lasa la cuptor 2 ore. Se serveste calda cu orice garnitura.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.