Friptura de miel cu cimbru si verdeata

Printeaza

Friptura de miel cu cimbru si verdeata din: pulpele de miel, usturoi verde, piper, cimbru, ulei,
pătrunjel verde.

Ingrediente:Friptura de miel cu cimbru si verdeata

  • pulpele de miel
  • usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • puţină apă
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli pulpele de miel şi le cureţi de pieliţe. Este bine să le opăreşti puţin, astfel se mai pierde din miros.

Aşezi carnea într-o tavă de aragaz, pui sare, piper, cimbru după gust, ulei şi puţină apă. Dai tava la cuptor, iar când pulpele sunt pe jumătate făcute, adaugi usturoiul verde to­cat mărunt.

Când este gata friptura, adaugi pătrunjelul verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.