Friptură de miel cu ceapă verde

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura cu: pulpa de miel, ceapa verde, ulei, pasta de rosii, usturoi, cimbru, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_miel_cu_ceapa_verde

  • 700g pulpă de miel
  • 2 leg. ceapa verde
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 leg.pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pulpa în felii de circa 1cm grosime şi puneţi-le într-o tavă mare împreună cu ceapa tăiată în segmente şi cu uleiul. Presăraţi ingredientele cu sare şi piper şi puneţi tava la cuptor.

Diluaţi pasta de roşii cu 200ml apă fiartă şi turnaţi-o în tavă după 30 de minute. Adăugaţi cartofii tăiaţi în rondele, cimbrul sfărâmat, şi potriviţi de sare şi piper. Cu 5 minute înainte de a scoate tava din cuptor, turnaţi peste feliile de carne un mujdei făcut din cei 4 căţei de usturoi. Presăraţi pătrunjel la servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.