Friptura de miel cu cartofi, ardei si rozmarin

Printeaza

Friptura de miel cu cartofi, ardei si rozmarin din: carne dezosată de miel, sare, piper negru, oregano, frunze de rozmarin, ceapa rosei, cartofi, ardei rosu, suc de lamaie.

Ingrediente:Friptura_de_miel_cu_cartofi_ardei_si_rozmarin

  • 4 bucăţi (500 g) carne dezosată de miel
  • sare şi piper negru măcinat
  • 1 lingură cu oregano uscat
  • 2 linguri cu frunze de rozmarin proaspete, fără tulpină
  • 2 cepe roşii, decojite şi tăiate în felii
  • 6 căţei de usturoi, curăţaţi
  • 1 kg cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi
  • 1 ardei roşu, curăţat de seminţe, feliat
  • sucul de la 2 lămâi
  • Mod de preparare:

Preîncălzeşte cup­torul la 190°C. Pune carnea într-o cratiţă şi presară condimentele.  Adaugă ceapa, usturoiul, cartofii, sucul de lămâie şi 150 ml apă.

Acoperă cu un capac. Coace timp de 3 ore, până când carnea devine foarte fragedă.

Friptura de miel cu cartofi, ardei si rozmarin

Friptura_de_miel_cu_cartofi_ardei_si_rozmarin

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buan friptura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.