Friptura de iepure cu cartofi noi

Printeaza

Friptura de iepure cu cartofi noi din: pulpe de iepure, cartofi, ulei, mustar, ciuperci, ardei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_iepure_cu_cartofi_noi

  • 4 pulpe iepure
  • un kg cartofi noi
  • 100 ml ulei
  • 4 linguri muştar
  • 4 ciuperci mari, proaspete
  • un ardei gras
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se rumeneşte în 50 ml ulei. Se scoate din tigaie, se unge cu muştar şi se aşază într-o tavă de cuptor.

Se adaugă ciupercile şi cartofii curăţaţi de coajă şi tăiati, se ung cu restul de ulei şi se presară sare şi piper.

Se taie mărunt ardeiul si se adaugă si el, se toarnă vinul şi se lasă la cuptor 45 de minute, întorcând şi carnea, şi cartofii la jumătatea coacerii.

Friptura de iepure cu cartofi noi

Friptura_de_iepure_cu_cartofi_noi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.