Friptura de iepure cu bere – usor de preparat

Printeaza

Friptura de iepure cu bere din: iepure, bere, ceapa, boabe de ienupar, dafin, sare, piper.

 

Ingrediente:Friptura_de_iepure_cu_bere

  • un iepure porţionat
  • 400 ml bere neagră
  • 3 cepe
  • o lingură boabe de ienupăr
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Din ceapă se face un pat în tava de cuptor şi apoi se aşază carnea porţionată.

Se presară boabele de ienupăr şi foile de dafin rupte.

Se toarnă berea, se presară cu sare şi piper şi se dă vasul la cuptor.

La final, sosul trebuie să fie scăzut şi carnea cu ceapa frumos rumenite, aurii.

 

Friptura de iepure cu bere

Friptura_de_iepure_cu_bere

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Iepure cu mustar

Iepure cu mustar din: iepure, vin, ceapa, mustar, smantana, ulei, cimbru. Ingrediente: un iepure un litru vin alb sec 2 cepe 6 linguri muştar iute un cub concentrat de pasire 200 g smântână 2 linguri ulei 2 crenguţe cimbru sare piper   Mod de preparare: Se porţionează iepurele, se unge din abundenţă cu muştar şi […]

Budincă de iepure

Iepure cu rosii uscate

Iepure cu rosii uscate din: iepure, ulei, unt, ceapa, rosii, telina, usturoi, lamaie, sare, piper. Ingrediente: un iepure 4 linguri ulei 2 linguri unt 2 cepe un morcov 6 roşii uscate un fir ţelină 3 căţei usturoi o lămâie 2 crenguţe cimbru o crenguţă rozmarin 500 ml vin alb 500 ml supă sare piper   […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.