Friptura de iepure cu bere

Printeaza

Friptura de iepure cu bere din: iepure, bere, ceapa, boabe de ienupar, dafin, sare, piper.

Ingrediente:Friptura_de_iepure_cu_bere

  • un iepure porţionat
  • 400 ml bere neagră
  • 3 cepe
  • o lingură boabe de ienupăr
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Din ceapă se face un pat în tava de cuptor şi apoi se aşază carnea porţionată. Se presară boabele de ienupăr şi foile de dafin rupte.

Se toarnă berea, se presară cu sare şi piper şi se dă vasul la cuptor. La final, sosul trebuie să fie scăzut şi carnea cu ceapa frumos rumenite, aurii.

Friptura de iepure cu bere

Friptura_de_iepure_cu_bere

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.