Friptura de curcan cu ceapa si ardei rosu

Printeaza

Friptura de curcan cu ceapa si ardei rosu din: iaurt de băut, telemea de oaie, coajă de lămâie, suc de lămâie, oregano uscat, sare, piper, ardei gras, ceapa.

 

Ingrediente: Friptura de curcan cu ceapa si ardei rosu

  • un piept întreg de curcan
  • 1/2 pahar iaurt de băut
  • 100 g telemea de oaie
  • 1/2 linguriţă coajă de lămâie
  • 2 linguriţe suc de lămâie
  • 2 linguriţe oregano uscat
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru garnitură:

  • o ceapă
  • un ardei gras roşu

Mod de preparare:

Se amestecă într-un vas iaurtul cu mânza fărâmiţată, coaja de lămâie si sucul, oregano, sare si piper.

Se taie carnea cuburi de un centimetru care se pun în acest sos si se amestecă pentru ca toată carnea să treacă prin sos.

Se acoperă cu folie si se dă la rece pentru 3 ore.

Se pun alternativ pe betisoare de lemn în­muiate în apă bucăţi de carne, ardei si ceapă.

Se pun pe grătarul încins până când din carne iese zeamă albă, la verificare.

Friptura de curcan cu ceapa si ardei rosu

Friptura de curcan cu ceapa si ardei rosu

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Astea sunt frigarui mai mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.