Friptura de costita cu carnati

Printeaza

  Friptura de costita cu carnati

Ingrediente:Friptura de costita cu carnati

  • 500 g costiţă
  • 500 g cârnaţi
  • 150 g slănină proaspătă sau untură
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai costiţa, cârnatul, slănina şi le pui într-o cratiţă pe plită. Amesteci din când în când, pentru 15 minute, după care adaugi sare după gust şi 2 căni de apă. Acoperi şi laşi să fiarbă încet.

După ce a scăzut apa şi s-a prăjit puţin carnea, adaugi piper şi ce condimente îţi mai plac.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Suna apetisant.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.