Friptura de capra cu usturoi

Printeaza

Friptura de capra cu usturoi din: carne de capra, sare, piper, foi de dafin, usturoi, lamaie.

Ingrediente:Friptura de capra cu usturoi

  • carne de capra
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • usturoi
  • lamaie

 

Mod de preparare:

Carnea de capră se opăreşte întai cu apă fierbinte, apoi se sărează bine, se dă piper mai mult, foaie de dafin, ustu­roi şi zeamă de lămaie, lăsînd-o cateva ore să se marineze.

Apoi se frige, in functie de preferinte si se serveste cu salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.