Friptura cu varza

Printeaza

Friptura cu varza din: carne de porc, varza, untura, ceapa, chimen, vin, kaizer, sare, piper.

Ingrediente:Friptura cu varza

  • 500 g carne tocata
  • 250 g carne de porc (pulpă)
  • 1 varză potrivită
  • 2 linguri untură
  • 2 cepe
  • 1 lingură chimen
  • 1 pahar vin alb
  • 8 felii kaizer
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varza se desface de pe cotor, se toacă fâşii şi se fierbe 10 minute.

Intr-o cratiţă se pune untura şi se căleşte ceapa tăiată mai mare; se adaugă carnea tăiată cuburi şi cea tocată şi se prăjeşte, amestecând cu grijă. Se adaugă varza, chimenul, 1 linguriţă de sare, piper după gust şi vinul.

Se acoperă vasul şi se lasă să fiarbă 10 minute.

Se unge un vas termorezistent cu grăsime, se răstoarnă carnea cu varză, se aşază feliile de kaizer şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.