Friptura cu sos picant

Printeaza

Friptura cu sos picant din: piepti de pui sau 1 piept de curcan, oua, mustar, ulei, castraveciori murati.

Ingrediente:Friptura_cu_sos_picant

  • 2 piepti de pui sau 1 piept de curcan
  •  10 ouâ
  •  muştar
  •  150 g ulei
  •  castraveciori muraţi

 

Mod de preparare:

Fierbe piepţii de pui sau cărniţa de curcan, apoi aşază carnea pe o farfurie şi tai-o felii. Intre timp, pregăteşte un sos de muştar cu ou şi condimente.

Fierbe şase ouă tari, taie-le în jumătate pe fiecare, şi freacă gălbenuşurile într-un castronel, cu o linguriţă de muştar şi alte trei gălbenuşuri crude, plus un vîrf de sare la final. Apoi, adaugă puţin cîte puţin şi uleiul.

Cînd sosul e gata, mai pune în el doi sau trei castraveciori acri, precum şi un albuş tăiat mărunt. Se potriveşte de sărat şi de acru şi se toarnă peste feliile de carne.

Ca garnitură, asortează cu un amestec de legume fierte.

Friptura cu sos picant

Friptura_cu_sos_picant

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.