Friptură cu sos de muştar

Printeaza

Friptură cu sos de muştar din: muschi de vita, ulei, piper boabe, smantana, mustar iute, miere si sare.

Ingrediente:Friptura_cu_sos_de_mustar

  • 4 felii muschi de vita
  • o lingura ulei

pentru sos:

  • 2 linguri amestec piper boabe
  • 125 ml smantana
  • o lingura mustar iute
  • o lingurita miere
  • sare

 

Mod de preparare:

In tigaie, se rumenesc pe ambele părţi, în ulei, feliile de came câte 3 minute, pe fiecare parte. Apoi, se dau în cuptorul încălzit pentru încă 10 minute.

Intre timp, se prepară sosul, pentru care se pun pe foc smântână, muştarul şi mierea si se lasă să se reducă la sfert.

Se sărează si se presară amestecul de piper si e gata. Carnea se aşază pe farfurie si se aduce la masă cu sos.

Friptură cu sos de muştar

Friptura_cu_sos_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.