Friptura cu legume de primavara

Printeaza

Friptura cu legume de primavara din: otet, zahar pudra, piper roz, dafin, morcovi, ceapa, ulei, sare, piper, muschi de porc.

Ingrediente:Friptura cu legume de primavara

  • 200 ml oţet de vin alb
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 linguriţă cu boabe de piper roz
  • 1 frunză de dafin
  • 8 morcovi mici
  • 8-12 cepe verzi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 4 felii de muşchi de porc

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie pune oţetul de vin alb, zahărul, piperul, frunza de dafin şi lasă pe foc până începe să fiarbă. Când zahărul s-a dizolvat, ia tigaia de pe foc.

Taie morcovii în fâşii pe lungime şi curăţă ceapa. Stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi asezonează cu sare şi piper. Incălzeşte o tigaie grill şi coace legumele până se înmoaie. Pune legumele pe o farfurie şi stropeşte-le cu sosul din oţet de vin.

Crestează puţin carnea şi frige-o pe grătar. Asezoneaz-o cu sare şi piper.

Serveşte carnea cu legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.