Frigaruie cu ciuperci

Printeaza

Frigaruie cu ciuperci

Frigaruie cu ciuperci

Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 400 g iaurt
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 500 g ardei gras rosu si galben
  • 3 cepe verzi
  • 500 g ciuperci mari
  • 200 g branza feta
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingurita miere

Preparare:

Curatati usturoiul, spalati patrunjelul si tocati-le marunt pe amandoua. Amestecati-le cu iaurt, 1 lingura ulei, sare si piper.

Pregatiti legumele si taiati ardeiul si legumele bucati. Taiati coditele ciupercilor. Taiati branza cubulete. Infigeti totul in frigarui.

Amestecati restul de ulei de masline cu sucul de lamaie, mierea, sarea si piperul, ungeti frigaruile cu acest amestec si pune-le pe gratar 10-15 minute, invartindu-le continuu.

Serviti-le impreuna cu dressingul de iaurt.

Frigaruie cu ciuperci

Frigaruie cu ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac frigaruile de legume. Sunt usor de facut si reprezinta o varianta buna in post.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.