Frigarui tocate

Printeaza

O reteta de frigarui tocate din: usturoi, sare, piper, carne, ceapa, sos warcester, cimbru, ou, pesmet, faina si ulei.

Ingrediente:

  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 500 g carne de vita sau de berbec
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingura sos Worcester
  • 3 fire cimbru
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 lingura faina
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Ţepuşele de lemn se lasă să se înmoaie în apă rece cca 2 ore. Se amestecă usturoiul pisat cu sare şi piper şi se adaugă la carnea tocată; se frământă apoi adăugând ceapă tocată, sos Worcester, cimbru tocat, ou, pesmet şi făină.

Cu mâinile umede, se aran­jează carnea tocată în jurul ţepuşelor de lemn, construind o chifteluţă. Se presează bine şi se unge peste tot cu ulei; se aşază pe grătar şi se frige 10-12 min., timp în care se întoarce de câteva ori.

Frigarui tocate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.