Frigarui de rosii cu ton si branza de vaci

Printeaza

Frigarui de rosii cu ton si branza de vaci din: roşii, sare iodată, piper alb, ton în suc propriu, brânză de vaci, coajă rasă de lămâie, suc de lămâie, dovlecel, capere, busuioc.

Frigarui_de_rosii_cu_ton_si_branza_de_vaci

Ingrediente:

  • 8 roşii
  •  sare iodată, piper alb
  •  1 conservă ton în suc propriu (185 g)
  •  200 g brânză de vaci
  •  1 linguriţă coajă rasă de lămâie
  •  1 linguriţă suc de lămâie
  •  1 dovlecel
  •  1-2 linguri capere
  •  1/2 legătură busuioc

Mod de preparare:

Se spală şi se şterg roşiile; se taie căpăcelul şi se golesc cu o lingură. Se pre­sară înăuntru sare şi piper. Se lasă să se scurgă tonul, se zdrobeşte şi se pasează cu mixerul, împreună cu brânză de vaci, coajă şi suc de lămâ­ie. Se mai adaugă eventual 1-2 linguri cu apă.

Se rade dovlecelul şi se toacă caperele. Se taie busu­iocul fâşii şi se amestecă îm­preună cu crema de ton; se adaugă sare, piper şi suc de lămâie. Cu această compo­ziţie se umplu roşiile, se or­nează cu busuioc şi se aşază căpăcelul.

Frigarui de rosii cu ton si branza de vaci

Frigarui_de_rosii_cu_ton_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.