Frigarui de pui cu lamaie si ardei iute

Printeaza

Frigarui de pui cu lamaie si ardei iute din: file de piept de pui, ardei iuţi roşii, ardei iuţi verzi, suc de lamaie, ulei de masline, lamai.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_lamaie_si_ardei_iute

  • 400 g file de piept de pui
  • 2 ardei iuţi roşii
  • 2 ardei iuţi verzi
  • 5 linguri suc de lămâie
  • 8 linguri ulei de măsline
  • 3 lămâi

Mod de preparare:

Se lasa la inmuiat in apa rece 8 tepuse de bambus. Carnea de pui se taie cuburi de 3 cm. se prepara o marinata din rodelele de  ardei iute, suc de lămâie şi ulei de măsline.

Se aşază carnea într-un castron şi se toarnă marinata; se acoperă şi se lasă să se marineze la frigider peste noapte.

Se spală lămâile cu apă fierbinte, se şterg şi se taie felii groase. Se scoate carnea din marinată, se lasă să se scurgă puţin şi se înfige pe ţepuşe, alternând cu feliile de lămâie.

Se aşază pe grătar un suport din folie de aluminiu; în acest suport se aşază frigăruile şi se frig cca 3 min.; apoi se întorc şi se stropesc cu puţfnă marinată; se mai frig 3 minute.

Frigarui de pui cu lamaie si ardei iute

Frigarui_de_pui_cu_lamaie_si_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.