Frigarui de pui cu bere si boia

Printeaza

Frigarui de pui cu bere si boia din: piept de pui, bere, ulei de masline, boia de ardei dulce, busuioc, sare, piper.

Frigarui de pui cu bere si boia

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 doză bere
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură boia de ardei dulce
  • 1 praf busuioc
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl cureţi de pieliţe şi-l tai fâşii înguste, cât să stea bine în ţepuşe.

Pui într-un bol be­rea şi bucăţelele de came, pe care le sărezi şi piperezi după gust, adaugi boiaua şi busuiocul, apoi uleiul de măsline. Laşi la marinat mi­nimum 50 de minute.

Incingi bine grătarul, în­figi fâşiile de pui în frigărui şi le pui pe foc. Le întorci din când în când, până se rumenesc uniform.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.