Frigarui de miel cu cartofi

Printeaza

O reteta de Frigarui de miel cu cartofi din: carne de miel, ulei de masline, sare, oregano, cartofi, ceapa, rosii, castraveti, usturoi, patrunjel, ulei de masline, masline negre, paine si lamaie.

Ingrediente: Frigarui de miel cu cartofi

  • 450 g carne de miel
  • ulei de măsline
  • sare
  • 2 linguri oregano
  • 225 g cartofi
  • 1 ceapa medie
  • 225 g roşii
  • 225 g castraveţi
  • ½ lingurita usturoi tocat
  • frunze de pătrunjel
  • putin ulei de măsline
  • 12 măsline negre fără sâmburi, taiate in jumătati
  • 8 felii pâine calda
  • 4 felii de lămâie

Mod de preparare:

Se incalzeste gratarul. Bucatile de miel se condimenteaza cu ulei de masline, sare si oregano. Apoi se pun pe frigarui, alternand cu cartofii fierti si ceapa. Se lasa sa se rumeneasca bine, pe toate partile.

Intr-un bol se amesteca rosiile tocate, castraveti curatati de coaja si taiati cubulete, usturoiul, patrunjelul si maslinele fara simburi si taiate in jumatate. Se toarna ulei de masline peste ele. Dupa ce s-au rumenit frigaruile si s-au mai racit, se servesc cu salata preparata in bol.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.