Frigarui mici Saltimbocca

Printeaza

Frigarui mici Saltimbocca

Frigarui mici Saltimbocca

Ingrediente:

  • 4 snitele de porc sau vitel (circa 150 g)
  • 3 crengute de salvie
  • 4 felii subtiri sunca sau kaiser
  • 200 g rucola
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 5 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spalati carnea, uscati-o pe un servetel si asezati feliile una langa cealalta pe suprafata de lucru. Spalati salvia, rupeti-i frunzulitele.

Asezati-o impreuna cu sunca peste snitele. Acoperiti carnea fie cu folie alimentara, fie cu o punga subtire si apoi bateti-o. Taiati apoi fiecare felie in 4 fasii si infigeti-le invalurite in frigaruia de lemn.

Pregatiti rucola, spalati lamaia cu apa calda, stoarceti o jumatate, iar restul taiati-l bucati. Pregatiti un sos din sucul de lamaie, sarea, piperul si 3 linguri de ulei.

Ungeti frigaruile cu restul de ulei si frigeti-le pe gratar 6-8 minute, apoi condimentati-le cu sare si piper.

Amestecati rucola cu sosul marinat si ornati cu bucatile de lamaie si cu salvie

Frigarui mici Saltimbocca

Frigarui mici Saltimbocca1.jpg Frigarui mici Saltimbocca3.jpg Frigarui mici Saltimbocca4.jpg Frigarui mici Saltimbocca2.jpg Frigarui mici Saltimbocca.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.