Frigarui cu maruntaie

Printeaza

Frigarui cu maruntaie din: maruntaie de miel, mate de miel, maghiran, cimbru, sofran, piper, sare, ulei, lamaie, stafide.

Ingrediente:Frigarui cu maruntaie

  • măruntaie de miel, inclusiv burta, câteva maţe
  • măghiran
  • cimbru
  • şofran
  • piper
  • sare
  • ulei
  • sucul de la 1 lămâie
  • câteva stafide

 

Mod de preparare:

Se spală foarte bine maţele şi măruntaiele în apă cu puţin oţet şi se freacă cu sare.

Se spală din nou foarte bine, doar cu apă. Burta, ficatul, plămânii şi rinichii se taie bucăţi foarte mici şi se spală din nou.

Se lasă să se scurgă bine într-o strecurătoare. Se pun într-o salatieră mai mare şi se amestecă bine cu toate ingredientele, stropindu-se cu sucul de lămâie.

Se trec prin frigărui toate bucăţile, altemându-le.

Peste fiecare frigăruie se rulează maţele şi se leagă la capete.

Se ung cu un pic de ulei şi  se pun pe grătar.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si

Frigarui de miel cu rozmarin

Frigarui de miel cu rozmarin

Frigarui de miel cu rozmarin din: pulpa de mie, ceapa, dovlecel, sare, piper, rozmarin, usturoi, cimbru, ulei, vin. Ingrediente: 1 kg pulpă de miel 8 fire rozmarin verde 1 ceapă 1 dovlecel mic piper negru sare Pentru marinadă: 1 ceapă mică 3 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru uscat 1 linguriţă boabe de coriandru 1 […]

 

Frigarui picanti de miel cu vin

Frigarui picante de miel cu vin

Frigarui picante de miel cu vin din: carne de miel, ceapa, otet, vin, usturoi, fulgi de ardei iute, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g carne de miel o ceapă 5 linguri oţet din vin 5 linguri vin roşu 3 căţei usturoi 1/2 linguriţă coriandru măcinat 1/4 linguriţă fulgi de ardei iute 1/2 legătură pătrunjel 1/2 linguriţă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.